Over Ons

Over MisterBarbeque.nl (of misterbarbecue.nl)

Misterbarbeque.nl is een geregistreerd handelsmerk van AH. Aarts en Thuis.today BV. Misterbarbeque.nl is een platform wat zich ontwikkeld per regio. We leveren direct vanaf onze leveranciers, zoals de dagelijkse vers veiling van groenten en fruit of direct van de groothandels en oer producenten van (biologisch) vlees.

Wie is Misterbarbeque.nl

Misterbarbeque.nl is een handelsnaam van Thuis.today B.V. We zijn een bedrijf dat zich onderscheid door verse producten aan te bieden direct vanaf de producenten en veilingen. Daardoor zijn onze prijzen niet alleen laag maar nog belangrijker we garanderen de meest verse producten. Deze producten kunt u online bij ons bestellen.

Tevens ontwikkelen we zgn. foodboxen boordevol verse en eerlijke producten op basis van de meest lekker recepten. De ontwikkelen we onze eigen kookstudio www.gezellig-koken.nl waar we met enige regelmaat mensen uitnodigen om onze producten te testen.

Misterbarbeque.nl is gemak

Omdat we een online winkel zijn maar met regionale invulling, zodat we midden in de samenleving staan, bieden we veel gemak. U besteld eenvoudig online en wordt door onze eigen bezorgdiensten geleverd.