Hoe werkt Misterbarbeque.nl

Misterbarbeque.nl is de oplossing voor mensen die gebruik willen maken van de specialist in de buurt. Wie kan dat beter organiseren dat de lokale specialist. Een vers specialist of zelfs de specialist in dieren voeding. Het maakt eigenlijk niet uit. Bij Misterbarbeque.nl kunnen lokale winkeliers hun producten aanbieden. Dit garandeert een korte leveringstijd en vers is dan ook echt vers.

U als consument voert een straatnaam of postcode in waar u uw verse producten geleverd wilt krijgen. Wij van Misterbarbeque.nl tonen u dan een overzicht met winkeliers die met ons samen werken. Uit dit overzicht kunt u een keuze maken en de producten bestellen.

Uw specialist heeft een aantal keuze mogelijkheden opgegeven voor het ophalen en/of bezorgen van de bestelde producten. U kunt hier een keuze uit maken. Let op dat er kosten verbonden kunnen zijn aan bepaalde leverings diensten.

Stap 1
U kunt op de hoofdpagina uw postcode of uw straatnaam ingeven. Het systeem zoekt vervolgens de winkels die in uw gebied de producten willen leveren en/of klaar zetten om af te halen.

Stap 2
Uit het overzicht selecteert u de winkel van uw keuze.

Stap 3
De producten van de door u gekozen winkel worden getoond. U kunt nu snel en eenvoudig een keuze maken van de door u gewenste producten.

Stap 4.

U maakt een keuze uit hoe u geleverd wilt krijgen. U kunt kiezen uit de mogelijkheden die de winkelier in het systeem heeft gezet.

Vervolgens kunt u uw gegevens invoeren als u nog niet ingelogd was. Om vervolgens uw betaling te verrichten. De batalings mogelijkheden zijn ook afhankelijk van de inrichting die de winkelier heeft gekozen.