Bezorgen en Afhalen

Misterbarbeque.nl is het systeem als het gaat over bezorgen en afhalen bij uw lokale specialist. De specialist kan opgeven welke diensten worden geleverd. Het aanbod van al dan niet leveren en/of ophalen kan dus verschillend zijn per specialist. Het geeft u als consument de keuze vrijheid waar te bestellen.

Bezorggebieden
De bezorggebieden zijn verdeeld in postcode gebieden. U kunt een postcode of straat met woonplaats opgeven. De winkeliers die ervoor hebben gekozen om in uw gebied hun producten aan te bieden worden getoond. Het kan voorkomen dat een winkelier wil leveren in een bepaald postcode gebied maar niet bezorgd.

Bestellen
De winkelier heeft de mogelijkheid om een aantal verschillende bezorgmomenten in te geven. Geheel volgens de eigen visie van de winkelier worden deze getoond. Dit geld tevens voor het laatste bestelmoment voor die dag als ook voor hoeveel tijd bijv. nodig is om producten klaar te zetten om op te halen.

Bezorgtijden
Ook hier heeft de winkelier de volledige vrijheid om zijn bezorgtijden in te voeren. Afhankelijk hiervan heeft u als consument de keuze wanneer u dan kiest voor het bezorg momoment.

Bezorgkosten
Wederom kan de winkelier hier zijn eigen zienswijze invoeren. De winkelier bepaald wat deze in rekening wil brengen voor welke service.